Серина Уилямс и дъщеричката й Олимпия като истински модни икони

Тенис звездата Серина Уилямс все по-често сменя корта с модния подиум.

Независимо от мнението на критиците за външния й вид, спортистката е ослепителна в новата фотосесия за пролетната линия на марката обувки "Stuard Waitzman".  

Тенисистката позира с  дъщеричката си Олимпия. През септември малката красавица, плод на любовта на Серина с интернет гуруто Алексис Оханян, ще навърши 4 годинки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

 

Под публикацията си рекордьорката по титли от "Големия шлем" пише шеговито, че любовта към обувките явно е наследствена. В друг пост в Instagram Серина и Олимпия позират в бяло.

Бившата номер 1 в световната ранклиста пише, че е изключително щастлива да е лице на пролетната колекция на марката, а редом до нея да стои нейната мини версия.

Серина споделя, че всеки ден се опитва да бъде положителния пример за дъщеря си, докато всъщност детето я учи как да бъде по-силен човек . "Това е най-добрата част от това да бъдеш майка.", казва спортистката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от STUART WEITZMAN (@stuartweitzman

 

От модния бранд за обувки също споделиха множество кадри на симпатичното семейство. Те разкриват, че обстановката в дома на Серина е била вълшебна, а малката Олимпия била изключително щастлива да прекара целия ден в прегръдките на мама, докато позират за снимките.

Двете са се забавлявали страхотно и дори са потанцували под звуците на любимите на Серина хип-хоп ритми и хитове от 90-те години.

Свързани новини