Михаела Филева представя нов албум с концерт на рождения си ден

 
 
След дълго очакване феновете на Михаела Филева ще могат да чуят първи на живо в клуб Терминал 1 или онлайн, песни от новия ѝ албум ИН и ЯН на 15 май. Датата на излизане на третия студиен албум на популярната певица съвпада с рождения ѝ ден и представянето му ще се превърне в истинско парти.
 
Щастливата рожденичка ще излезе на сцената с музикантите Красимир Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът ще е първия за Михаела през 2021 и освен песни от новия албум, ще включва селекция от най-големите хитове на певицата. Аранжиментите на лайв версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях ще бъдат заснети и ще имат свой собствен живот в онлайн пространството.
 
Първите притежатели на новия албум на Михаела Филева ИН и ЯН ще са закупилите билети за събитието на 15 май, независимо дали ще присъстват в Терминал 1 или ще го гледат онлайн. Гостите в столичния клуб ще могат да го закупят на специална цена от 10 лв., а тези, които изберат да гледат концерта от вкъщи, ще получат диска като подарък към билета на посочен от тях адрес.
 
Билети за събитието в Терминал 1: bit.ly/2RT3IAf | Билети за онлайн стриминг + CD: bit.ly/3sCHPll
 

Свързани новини

Певицата изпраща годината с нов хит

23.12.2022

Михаела Филева с национално турне

26.09.2022

Михаела Филева в Radiocast

24.08.2022

Мегапродукция със звезден състав

28.06.2022

Михаела Филева открива лятното си турне

08.06.2022