Гуен Стефани зад кадър на новото ѝ видео "Slow Clap"

Гуен Стефани сподели мейкинг на видеото към последния ѝ сингъл "Slow Clap".

Любопитно е, че певицата направи две версии на парчето с два различни видеоклипа. В единия е заедно с рапърката Saweetie, а в другия, който ни показва в мейкинга, изпълнителката играе ролята на ангел-хранител на едно момче, което иска да се утвърди сред съучениците си. Това е и оргиналната версия на парчето, която Гуен е написала, вдъхновена от трудностите, през които минаваме и разделението между хората, което, според нея е напълно неестествено. "Slow Clap" е вторият сингъл от петия солов албум на Стефани, който се очаква съвсем скоро. 

Тейлър Суифт, Гуен Стефани, Дав Камерън и още нова музика

"Снимките започнаха много лесно. Трябваше да карам Vespa, което е страхотно!", започва разказа си Гуен. Звездата от групата No Doubt представя и екранния си партньор - малкия Кевин. "Аз всъщност не съм главният герой - аз съм нещо като поддържаща роля - което беше интересно и забавно", обяснява певицата.

Режисьор на видеоклипа е Мати Пийкок - той е измислил визуалната концепция."Наистина не видях песента по същия начин, както той я видя, което беше интересно, защото очевидно аз я написах от моята гледна точка и пея за себе си.", разкрива Стефани. "Но действително, ако погледнем песента от гледната точка на това малко момче, разбираме, че това е нещо, което всички ние преживяваме. И ще продължи дори след гимназията. Продължава през целия ви живот."

За житейските битки, за себеутвърждаването и за победата над собствените страхове, това са вдъхновенията на Стефани за иначе супер жизнерадостната песен. Гуен пусна нова музика през декември, след няколкогодишна пауза, с песента "Let Me Reintroduce Myself". Тогава 51-годишната изпълнителка коментира, че се завръща към корените си в музиката в типичните за нея реге и ска. Песента е водещата от предстоящия й пети самостоятелен албум.

Свързани новини

Гуен Стефани с нова песен

23.06.2023

Gwen Stefani с тайна сватба

05.07.2021

Чуй новата музика тази седмица

12.04.2021

Гуен Стефани се завръща с нова песен

09.12.2020

Gwen Stefani и Blake Shelton искат бебе

27.10.2017