Кейти Пери с първа нова песен след майчинството

Певицата Кейти Пери се завърна на музикалната сцена след раждането на първото си дете. Тя представи новия си сингъл "Electric".

През август миналата година тя и актьорът Орландо Блум се сдобиха с дъщеричка. Ето че изпълнителката остава вярна на детските забавления и новата ѝ песен е посветена на 25-та годишнината от създаването на култовите анимационни герои - Покемоните. 

Всъщност, любовта на Кейти към Покемоните датира още от нейното детство, защото е била запалена по видео игрите. "Когато посетих Pokémon Café по време на турне в Япония, почувствах носталгия. Върнах се назад в детските си години. Щом получих обаждане с покана да се включва в юбилейните активности заедно с Post Malone и J Balvin, истински се въодушевих.", споделя Кейти Пери за участието си в проекта. Песента "Electric" е включена в юбилейния албум "Pokémon 25: The Album", който ще излезе през есента на 2021.

Видеото на "Electric" е заснето на красивия Хавай. Режисьор е Карлос Лопес Естрада, който е зад камерата и на най-новия хит на "Дисни" - "Рая и последният дракон". Кадрите проследяват Кейти и Пикачу по време на тяхна разходка в природата. Те обаче успяват да се телепортират в миналото до най-ранните дни от музикалната кариера на певицата. Така виждаме и как от фермерски пазар Кейти се озовава на първото си клубно участие. Клипът спира доттук, но ние знаем, че нататък следва истинска звездна кариера за калифорнийката.

Свързани новини

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Кейти Пери записа благотворителен сингъл

08.11.2021

Katy Perry препуска с мотор в ново видео

17.10.2019

Katy Perry излезе с нова песен

16.08.2019

Топ 10 на най-скъпоплатените певици

22.11.2018