Ariana Grande се омъжи тайно

Повечето знаменитости превръщат и най-личния празник  - още повече сватбата си - в огромно и пищно тържество, на което присъстват стотици гости, специални, суперскъпо платени, ексклузивни фотосесии за някое голямо издание, което единствено да има право да покаже щастието на младоженците в този специален момент от живота им пред света... Не този път обаче избра Ariana Grande, която, въпреки своя звезден статут, предпочете да се лиши от помпозността и лукса на своята сватба и да се врече във вечна любов на половинката си Dalton Gomez без излишен шум - на тайна церемония, състояла се преди броени дни, информира dir.bg.
 
 
Новината, че изпълнителката на "7 Things" е застанала пред олтара с годеника си, с когото са разменили както клетви, така и брачни халки, бе съобщена вчера от неин представител. Така той потвърди вече циркулиращите слухове, че двойката е направила следващата крачка в отношенията си, узаконявайки своята връзка. "Да, ожениха се! Събитието бе малко и интимно, на него присъстваха не повече от 20 души. Любовта изпълваше цялото помещение, а семействата на двамата бяха изключително щастливи", каза той пред сп. "People".
 
Ariana Grande се сгоди за гаджето си Dalton Gomez
 
Според TMZ, двойката се е оженила през уикенда в дома на певицата, намиращ се в Монтесито. "И тя, и той обичат Монтесито. Те прекарват много време там", каза източник пред списанието. "Изглежда съвсем естествено да си кажат "Да" в красивата и историческа къща на Ariana."
 
Ariana Grande и Justin Bieber записаха съвместното парче "Stuck With U"
 
Ariana Grande е на 27 години, а съпругът ѝ, който е брокер на луксозни имоти - на 25. Певицата обяви годежа си през декември миналата година, когато двамата заживяха заедно по време на изолацията заради пандемията. Те се появиха за първи път публично в клипа ѝ "Stuck with U", записан с Justin Bieber в Калифорния. Той излезе в началото на май с благотворителна цел.
 
 
Ariana Grande беше сгодена за кратко и за водещия на предаването "На живо в събота вечер" Pete Davidson през 2018, но се разделиха след пет месеца, припомня БТА. Преди това тя имаше продължителна връзка с рапъра Mac Miller, който почина от свръхдоза, около четири месеца след като скъсаха, през 2018.

Свързани новини

The Weeknd и Ариана Гранде са номер 1

05.05.2021

Нещо ново от The Weeknd и Ариана Гранде

23.04.2021

Ариана Гранде се сгоди

21.12.2020

Ariana Grande и Justin Bieber с дует

08.05.2020

Ето го най-успешният сингъл в света

11.03.2020