Бритни Спиърс се оттегля от сцената

Дългогодишният мениджър на Бритни Спиърс Лари Рудолф е прекратил договора си с певицата, съобщиха световните информационни агенции.
 
Рудолф работи с Бритни повече от 25 години. Той е обявил решението си в писмо, изпратено до бащата на Бритни - Джейми Спиърс, който продължава да бъде попечител на 39-годишната изпълнителка. Мениджърът е съобщил, че неговите услуги вече не са необходими, тъй като Бритни официално му е казала, че ще се оттегли от сцената. По повод обвиненията срещу него, Рудолф изрично споменава, че никога не е бил сред попечителите й.
 
Дотук се стига след като наскоро съдът в Калифорния за пореден път отказа да изпълни желанието на Бритни да отстрани бащата й като неин попечител. 
 
От 2008 г. американският съд постави поп певицата под попечителството на баща й заради психическия й срив и проблемите й с наркотиците. До ден днешен Джейми Спиърс отговаря за финансите и имуществото на дъщеря си.

Бритни Спиърс свидетелства прoтив своя баща

От няколко години Бритни Спиърс води съдебна битка, за да бъде премахнато попечителството. По време на последното съдебното заседание певицата отправи тежки обвинения към баща си. 
 
На този фон движението в социалните мрежи #FreeBritney се разширява с настояването, че певицата трябва да бъде освободена от правното обвързване с баща й. Хаштагът се разпространява от милиони потребители в социалните мрежи, а билборд с надписа се появи на магистрала в Мексико.
 
Движението е стартирано от феновете на изпълнителката, но привлича и много световни знаменитости, които защитават правата на певицата. Преди ден един от най-богатите хора на планетата - Илон Мъск също използва Twitter, за да подкрепи Бритни Спиърс.  Певиците Майли Сайръс, Марая Кери, Кристина Агилера и Кейти Пери са се обединили в създаването на фонд, който да помогне на Спиърс в правната битка с баща й. 
 

Свързани новини

Бритни Спиърс загатна за нещо ново

06.02.2024

Бритни Спиърс: ''Много съжалявам"

02.02.2024

Бритни Спиърс не издава нов албум

05.01.2024

Бритни Спиърс на 42!

05.12.2023

Кой ще спечели Бритни Спиърс?

15.11.2023