Графа и Михаела Филева се наслаждават на безгрижна ваканция в “Адженда”

Поп идолите Михаела Филева и Графа отново пеят в дует шест години след първото си общо парче и огромно очакване от страна на почитателите им. В разгара на лятото певците пуснаха новата си песен "Адженда". Свежият афробийт ритъм, красивата мелодия и носещия усещане за море видеоклип, подплатени с харизматичното присъствие и изпълнение на Влади Ампов и Михаела, предизвикаха вълна от емоционални коментари и поздравления и неизменно подтикват към танци и парти настроение. Музиката, аранжимента и текста на "Адженда" са на Графа. 
 
 
Когато всички замесени в проекта чуват демото единодушно решават, че снимките трябва да се случат на морския бряг. Свежарският бийт изисква присъствие на танци в концепцията, за която отговорност поема Радостина Точева, а един от топ танцьорите във видеото е самата Михаела Филева. Графа съвсем очаквано е със своя любим инструмент, широка усмивка на уста и музикантите Венци Трифонов, Сашо Обретенов и Васил Крумов, видяни през погледа на режисьора Люси Иларионов.
 
Графа и Михаела Филева с нов дует
 
Не пропускайте да видите Графа и Михаела на живо в поредицата от концерти, които и двамата представят това лято. Феновете на Графа вече го очакват с нетърпение в Сливен –  15 юли, Стара Загора – 18 юли, Плевен – 19 юли, София – 22 и 23 юли, Созопол – 11 август, Пловдив – 8 септември, Русе – 17 септември.  
 
Михаела Филева вече изнесе два концерта от турнето си "ИН и ЯН" с участието на Максим Ешкенази и симфоничен оркестър. Почитателите ѝ във Варна и Пловдив бяха възхитени от програмата с най-големите ѝ хитове, в изпълнението, на които е включен симфоничен оркестър, а аранжиментите за него са направени от Румен Бояджиев-син. За Михаела предстоят концерти в Монтана – 27 юли, Бургас – 11 август, София – 1 септември, Добрич – 2 септември и Велико Търново – 4 септември. 

Свързани новини

Графа със специални гости във Варна

04.07.2022

Мегапродукция със звезден състав

28.06.2022

Местят концерта на Графа в Пловдив

10.06.2022

Михаела Филева открива лятното си турне

08.06.2022

Графа твори акустично вълшебство

03.06.2022