Мадона пусна нов албум и обяви грандиозно партньорство с Warner

Мадона навърши 63 години на 16 август, но няма никакво намерение да си почива.

Кариерата на звездата се простира през четири десетилетия, десетки албуми, стотици концерти, награди, роли в киното и документални филми. Кралицата на попа остава най-продаваната изпълнителка на всички времена.

Мадона и Warner Music Group обявиха обхващащо цялата й кариера глобално партньорство, което включва споразумение за звукозаписния каталог на поп иконата.
 
Сделката обхваща целия каталог на певицата, включително най-хитовите й албуми - "Madonna", "Like a Virgin", "True Blue", "Like a Prayer" и "Ray of Light". Тя също включва трите най-скорошни студийни албуми "MDNA", "Rebel Heart" и "Madame X", които ще се присъединят към каталога на Warner в началото на 2025 г. Обобщено, новото споразумение включва 17 студийни албуми, както и сингли, саундтрак записи, албуми на живо и компилации. 
 
2022 ще маркира 40-та годишнина от звукозаписния дебют на Мадона. За първи път певицата лично ще подбере разширени делукс издания за много от забележителните й албуми, като ще представи и уникални издания за специални събития и др. Сериите от релийзи ще бъдат под наблюдението на екипа от каталога на  Warner Music, а първото издание скоро ще бъде анонсирано.

По повод рождения ден на Мадона излезе и трибют албум, който включва някои от най-големите й хитове. Колекцията е от 20 емблематични песни и обхваща основните епохи в кариерата на звездата. Включени са парчетата "Papa Don't Preach", "Into The Groove", "Borderline", "Hollywood", "Hung Up" и др. Вътре влиза и електро-поп дуото Club Intl с изпълнението на "Lucky Star". Сингълът допринася за избухването на популярността на Мадона в началото на 80-те години на миналия век. 

Ето цялото съдържание на Various Artists – Italians Do It Better: 
 
Joon – Papa Don’t Preach
Desire – Angel
Sally Shapiro – Holiday
Dlina Volny – Hollywood
Farah – Gang Bang
MOTHERMARY – Like A Virgin
Club Intl – Lucky Star
Love Object – Frozen
Orion – Into The Groove
Number One Popstar – Hung Up
Double Mixte – La Isla Bonita
Juno Francis – Beautiful Stranger
Glume – Material Girl
In Mirrors – Addicted To Your Love
Causeway – Crazy For You
Jorja Chalmers – Justify My Love
MOTHERMARY – Like A Prayer
Pink Gloves – What It Feels Like For A Girl
Lou Rebecca – Burning Up
Bark Bark Disco – Borderline
 
И още една новина около Мадона - На 8 октомври звездата ще издаде дългоочаквания си документален филм "MADAME X", ексклузивно чрез Paramount+, стрийминг услуга от ViacomCBS и  MTV Entertainment Studios в Щатите, Латинска Америка, Австралия, Скандинавия и Канада. Феновете извън тези пазари могат да гледат документалния филм по MTV. Заснет в Лисабон, Португалия, филмът улавя изключителните изпълнения на поп иконата, аплодирани от напълно продадени театрални зали по света. Безпрецедентното интимно стрийминг изживяване ще отведе зрителите на пътешествие, толкова въздействащо и дръзко, колкото безстрашната персона на  Мадона. Madame X е алтер егото на звездата - таен агент, пътуващ по света, сменящ идентичности, борещ се за свобода, който носи светлина по света. 

Свързани новини

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024

Неприятен инцидент

20.02.2024

Мадона срещу феновете

29.01.2024

Съдят Мадона за закъснение за шоуто й

22.01.2024