Oрлин Горанов ще пее заедно с Ridge Forrester от "Дързост и красота"

Остават 2 седмици до концерта на актьора и музикант Ronn Moss, известен с ролята си на Ridge Forrester от сериала "Дързост и красота".
 
 
Шоуто под наслов "Hollywood Night" ще се проведе на 2 септември в Античния театър, Пловдив. Заедно с Ronn Moss и мaгнeтичнaтa Maria Elena Infantino, на сцената ще се качи и обичаният Орлин Горанов, който съвсем скоро отпразнува своя рожден ден и издаде нова песен. 
 
В рамките на 90-минутния концерт ще чуем класики като "Baby Come Back" на Player, "Angel" на Robbie Williams, "Quando Quando", песни на Édith Piaf, Dalida и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов "Parla più piano" и "Към една жена". Няма да липсват и изненади в тази звездна вечер. Музикалните фенове на тримата изпълнители ще чуят и вълнуващи съвместни изпълнения, които организаторите ще запазят в тайна. 
 
 
Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg на цени от 35 до 80 лева, а за най-големите фенове на Ronn Moss са предвидени и ВИП билети, които дават достъп до специално парти след концерта, където ще могат да се срещнат лично с голямата звезда.
 

Свързани новини