Изгряващата звезда на британската сцена Griff с нов сингъл

Носителката на тазгодишната награда Brit за изгряваща звезда - Griff, представи още един страхотен сингъл.
Мелодичното парче се казва "One Night" и затвърждава 20-годишната певица като ярък изпълнител и текстописец. 

 
В текста на "One Night" Griff отново показва уникалната си дарба в разказването на истории: тук имаме уверен, но и дълбоко загрижен хит за уязвимост, ужасеност и страховете на сърцето на младите хора.  
 
“One Night’ е за чувството сякаш винаги носиш тази тъмнина или товар‘, казва Griff. "Мисля, че през деня можем да се разсеем, защото сме сред хора и сме заети, но този момент между лягането в леглото и заспиването - има достатъчно тишина този товар да стане по-тежък. Тази песен особено е за опита да разбереш защо не можеш да се отърсиш, а припевът стига до тази пределна точка на отчаяно желание на поне една нощ уединение".  
 
Родена в малкия гряд Kings Langley, Griff започва да пише музика на петнадесет, като от ранна възраст осъзнава, че тя е различна – от ямайско-китайския си произход на жизнеото им домакинство, което също така е и нейно приемно семейство. Griff намира вдъхновение от поп герои като Уитни Хюстън, Lorde и Тейлър Суифт, която вече е и неин фен. 
 
По-рано през годината певицата представи мини-албума "One Foot In Front Of The Other", с който влезе под #4 в официалната британска класация. От него е и хитът, който изстреля Griff на световната сцена - "Black Hole". Актуалната премиера на "One Night" обаче загатва за нова продукция от талантливата изпълнителка.

Свързани новини

BRIT 2021 ще празнува с публика

22.04.2021

Мелани Грифит с награда за заслуги

06.06.2012