Бритни Спиърс се изтри от Instagram

Няколко дни след като Бритни Спиърс се пусна абсолютно гола във видео в Instagram, на което показа задните си части на света, певицата изтри акаунта си в социалната мрежа. 

Причината обаче не са полюсните коментари, които предизвика с провокативното клипче, а годежът й с приятеля й Сам Асгари. За щастливото събитие в живота си изпълнителката обяви в неделя, показвайки годежния си пръстен. 

Също така, 13 години по-късно, попечителството над имуществото й от страна на баща й Джейми Спиърс е на път да свърши. Днес Бритни иска да прегърне свободата си, без нищо да й пречи.

След като феновете изразиха загриженост онлайн, тя уточни в публикация в Twitter: "Не се притеснявайте хора ... просто си взимам малко почивка от социалните медии, за да отпразнувам годежа си. Ще се върна скоро."

В последния си пост в Instagram певицата споделя, че е чакала 13 години, за да получи свободата си. Тя пише още: "Израствайки в свят, в който почти всичко, което направих, беше контролирано от някой друг... се надявам това съобщение да стигне до хора, които са объркани или манипулирани от системата !!!!“ Спиърс написа още: "Не… не си сам и не… не си луд !!!! Хората трябва да чуят това, преди да е станало твърде късно !!!! "

Бритни благодари на екипа на движението #FreeBritney за подкрепата по време на съдебния процес с баща й. Всички се радваме за нея, но със сигурност в Instagram ще бъде по-скучно отпреди, тъй като певицата често имаше любопитно и доста провокативно присъствие в мрежата. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

Официално: Бритни Спиърс ft. Елтън Джон

26.08.2022

Елтън Джон представи "Hold Me Closer"

25.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022