Бритни Спиърс се изтри от Instagram

Няколко дни след като Бритни Спиърс се пусна абсолютно гола във видео в Instagram, на което показа задните си части на света, певицата изтри акаунта си в социалната мрежа. 

Причината обаче не са полюсните коментари, които предизвика с провокативното клипче, а годежът й с приятеля й Сам Асгари. За щастливото събитие в живота си изпълнителката обяви в неделя, показвайки годежния си пръстен. 

Също така, 13 години по-късно, попечителството над имуществото й от страна на баща й Джейми Спиърс е на път да свърши. Днес Бритни иска да прегърне свободата си, без нищо да й пречи.

След като феновете изразиха загриженост онлайн, тя уточни в публикация в Twitter: "Не се притеснявайте хора ... просто си взимам малко почивка от социалните медии, за да отпразнувам годежа си. Ще се върна скоро."

В последния си пост в Instagram певицата споделя, че е чакала 13 години, за да получи свободата си. Тя пише още: "Израствайки в свят, в който почти всичко, което направих, беше контролирано от някой друг... се надявам това съобщение да стигне до хора, които са объркани или манипулирани от системата !!!!“ Спиърс написа още: "Не… не си сам и не… не си луд !!!! Хората трябва да чуят това, преди да е станало твърде късно !!!! "

Бритни благодари на екипа на движението #FreeBritney за подкрепата по време на съдебния процес с баща й. Всички се радваме за нея, но със сигурност в Instagram ще бъде по-скучно отпреди, тъй като певицата често имаше любопитно и доста провокативно присъствие в мрежата. 

Свързани новини

Бритни Спиърс на 42!

05.12.2023

Кой ще спечели Бритни Спиърс?

15.11.2023

Скандални откровения от поп принцесата

19.10.2023

Ще има ли нов дует?

10.10.2023

Мадона подава ръка на Бритни Спиърс

25.08.2023