Бритни Спиърс е свободна, но с това сагата не свършва

Съдът в Лос Анджелис отне окончателно от бащата на Бритни Спиърс попечителството над певицата и нареждането е с незабавна ефективност. Новината за феновете и за самата изпълнителка е голяма, тъй като в продължение на 13 години татко Спиърс контролираше живота и парите на дъщеря си. Певицата публикува късче от райско място, където празнува заедно с годеника си, Сам Асгари, а малко по-късно и много провокативна снимка, на която е съвсем гола и само няколко емотикона са закрили стратегически места.
 
 
Има причини попзвездата да е щастлива от развитието на ситуацията, тъй като делото за освобождаване от попечителство се точи от 2008. Сега съдия Бренда Пени се е аргументирала, че намира ситуацията за непоносима и че създалата се токсична среда изисква отстраняване на Джеймс Спиърс. 
 
 
Припомняме, че заради "разпоредбите" на баща си, Бритни не е имала право да право да шофира, да има деца и дори да се омъжи за годеника си. Излязоха и още по-стресиращи факти: че бащата е снимал Бритни в спалнята и след това се е опитвал да я шантажира.
 
Адвокатът на певицата Матю Розенгард обаче беше категоричен, че с това делото не приключва - сега той ще търси начин "с всички легални средства" бившият опекун и онези, които са му били съучастници, да получат заслуженото заради тормоза и злоупотребите с Бритни.

Свързани новини

Кой ще спечели Бритни Спиърс?

15.11.2023

Скандални откровения от поп принцесата

19.10.2023

Ще има ли нов дует?

10.10.2023

Мадона подава ръка на Бритни Спиърс

25.08.2023

Бритни Спиърс в шок

21.08.2023