Мадона пусна новия албум-саундтрак "MADAME X"

Концептуалният филм към турнето на Кралицата на попа Мадона - Madame X Tour, дебютира в Щатите, Латинска Америка, Австралия, Скандинавия и Канада, ексклузивно по Paramount+, стрийминг услуга от ViacomCBS.
 
Феновете в България могат да гледат документалния филм по MTV. Филмът е придружен от излизането на дигитален саундтрак, който показва 20 силни изпълнения на живо, които засягат различна ера от богатата кариера на Мадона, включително деветия й #1 албум Madame X.
 
Концептуалният филм и придружаващ саундтрак са записани през 2020 в Лосабон, Португалия по време на Madame X Tour. Това е първия път, в който Мадона изпълнява на живо на по-малки локации след Virgin Tour през 1985. Турнето през 2008, Sticky & Sweet Tour, продължава да държи рекорда за турнето с най-високи продажби от жена артист някога.
 
 
 
MADAME X улавя изключителните и възхитителни изпълнения от турнето, посрещнати в напълно разпродадени локации по света. Безпрецедентното интимно стрийминг изживяване отвежда зрителя на пътуване, въздействащо и дръзко като безстрашната персона на Мадона, Madame X, таен агент, пътуващ по света, сменящ идентичности, борещ се за свобода и светлина на тъмни места.
 
На сцената по време на продукцията певицата е придружена от състав от близо 50 изпълнители, включително собствените й деца, музиканти и световни танцьори, редом до изцяло женския Orquestra Batukadeiras.
 
Саундтракът съдържат песни от 14-ия студиен албум на Мадона, Madame X, включително "Dark Ballet", "I Rise" и "I Don't Search I Find", който оглави класацията Hot Dance Club Songs през 2020 и се превърна в 50-ия ѝ #1 хит. Концертният филм съдържа и версии на живо на глобалните ъ хитове "Vogue", "Human Nature", "Like A Prayer" и "Frozen."
 
Съдържание: 
 
 
1.       "Intro"
 
2.       "God Control"
 
3.       "Dark Ballet"
 
4.       "Human Nature"
 
5.       "Vogue"
 
6.       "I Don't Search I Find"
 
7.       "American Life"
 
8.       "Batuka"
 
9.       "Fado Pechincha" (featuring Gaspar Varela)
 
10.    "Killers Who Are Partying"
 
11.    "Crazy"
 
12.    "Welcome To My Fado Club"
 
13.    "Medellin"
 
14.    "Extreme Occident"
 
15.    "Breathwork"
 
16.    "Frozen"
 
17.    "Come Alive"
 
18.    "Future"
 
19.    "Like A Prayer"
 
20.    "I Rise"

Свързани новини

Кралицата на попа постави рекорд

31.08.2022

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022