Адел стана глобален първенец

Британската певица Адел за втора седмица подред е на върха на официалната британска класация за сингли с най-новата си песен "Easy On Me".
 
Миналата седмица песента счупи рекордите в класацията на Острова, когато дебютира на върха на чарта, и получи най-много стрийма през първата седмица от всяка друга песен в историята. Това е третият сингъл номер едно на Адел в Обединеното кралство, след "Someone Like You" (2011) и "Hello" (2015). Феновете нямат търпение да чуят новия албум на британската суперзвезда "30", който предстои да излезе на 19 ноември. А защо не да видим още един сингъл дотогава?

 
Песента "Easy On Me" се превърна в тотален хит веднага след излизането си и вече е на първото място и на американската класация за сингли Billboard Hot 100. Баладата е петият лидер на певицата в тази класация и първи след "Hello" от 2015-2016 г.
 
Миналата седмица парчето дебютира под номер 68 място в чарта броени часове след премиерата си и, ето че седмица по-късно, вече е на върха, измествайки мощната конкуренция в лицето на изпълнители като Ед Шийрън, Джъстин Бийбър и Coldplay. 
 
"Easy on Me" стана едва седмият сингъл за тази година с над 50 милиона стриймвания в САЩ за една седмица. На фона на грандиозния си успех, Адел обяви и първите си концерти догодина - те предстоят на 1 и 2 юли в Хайд Парк в Лондон.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele)

 
На второ място в американската класация продължава да е хитът на Джъстин Бийбър и Кид Ларой "Stay". Тази песен също е от рекордьорите на годината, след като престоя на върха на чарта в продължение на седем седмици.
 
"Industry Baby" на Лил Нас Екс и Джак Харлоу е на трета позиция само седмица след триумфа си в Hot 100. На четвърто място отстъпи "Fancy Like" на Уокър Хейс, а на пето място слезе "Bad Habits" на Ед Шийрън.

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Вечният коледен хит отново на върха

21.12.2023

Адел с ново начинание

27.11.2023