Тони и Орлин Павлов записаха дуета "Докосвам те"

Тони определя създаването на "Докосвам те" като божествена случка, а участието на Орлин Павлов - като среща с желан партньор за работа по перфектната песен.
 
"Докосвам те" е по идея, музика и текст на самата Тони, но видеоклипът предлага изненада, с която малко артисти биха рискували. "Видеото е без наше участие!", споделя изпълнителката. "Зная, че ще се възприеме по-трудно и че е необичаен подход, но и двамата с Орлин, първо - не страдаме от прословутата суета на твореца и второ - обичаме да рискуваме."
 
 
Първоначално режисьорите Васил Стефанов и Стефка Николова не предполагат, че идеята ще се възприеме толкова добре от двамата изпълнители. Те също застават на страната на творческия експеримент и изграждат сюжет, в който гласовете на Тони и Орлин ни отвеждат отвъд любовта. Главните роли във видеото са поверени на младите актьори Александра Костова и Мартин Методиев, познати от филма "Петя за моята Петя", след който Александра получава наградата за най-добра женска роля от фестивала "Златна роза".
 
 
Но да се върнем към аудиото. "Наистина сякаш ми хрумна от нищото", споделя Тони. "Седях на дивана, гледах в изключения екран на телевизора и… изведнъж, без да мисля, отидох до пианото, изсвирих три акорда, и мелодията веднага дойде. Ето така се роди песента."   
 
Музикалната история продължава с покана към Орлин Павлов за участие в проекта и момента, в който неговият уникален бас баритон влиза до лиричния сопран на Тони. 
 

Свързани новини

ТОНИ с първа песен за годината

11.04.2023

Чуй Тони и "Ела и ме спаси"

07.09.2022

Тони Бенет и Лейди Гага в MTV Unplugged

01.12.2021

За какво е благодарна Лейди Гага

26.11.2021

Тони Бенет записа рекорд на Гинес

18.10.2021