MTV Unplugged се завръща с концерт на Тони Бенет и Лейди Гага

Тони Бенет и Лейди Гага са първите звезди, които ще вземат участие в новия сезон на акустичната музикална поредица MTV Unplugged.
 
Дългоочакваният епизод, заснет по-рано тази година пред интимна публика в Ню Йорк, ще бъде излъчен на 16 декември в 21:00 ET в ефира на американската телевизия.
 
Сензационното дуо се събра за една необикновена вечер и представи за първи път някои от най-емоционалните дуети, включени в последния им общ албум Love For Sale.
 
Поощрената от музикалната критика колекция, която излезе на 1 октомври, получи шест номинации за наградите Грами, включително за Aлбум на годината и Запис на годината, което направи Тони Бенет най-възрастният артист, който се състезава в главните категориите на най-пристижните призове в музикалната индустрия.

Джаз легендата Тони Бенет записа рекорд на Гинес

Love For Sale е вторият и последен албум на Тони Бенет и Лейди Гага, последващ успешното им сътрудничество в албума Cheek To Cheek, издаден през 2014 г. Колекцията е посветана на композитора  Коул Портър, на чието творчество двамата изпълнители вдъхват нов живот.

Свързани новини

Рок легендите с изнендаваща колаборация

02.10.2023

Звездата празнува годишнина от дебюта си

23.08.2023

Лейди Гага разби клишето на Оскарите

13.03.2023

Виж Лейди Гага в "Жокера 2"

15.02.2023

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022