"Last Night" на Поли Генова получи още едно признание

Певицата Поли Генова добави още едно щастливо събитие в живота си за отминаващата година. 
 
Тя и нейният хит "Last Night" завоюваха първото място в изключително конкурентното подреждане на осемчасовата класация Top 100 на Radio Fresh!
 
Именно това е песента, която оглави годишния чарт на радиото, като пребори конкуренцията на световни изпълнители, сред които Ава Макс, Майли Сайръс, Дуа Липа, Ед Шийрън и много други., включително и на любимите български звезди Любо Киров, Дара, Ицо Хазарта и др. 

 

 
 "Last Night"  е създадена от екипа, който стои и зад хита на Поли "How we end up". Автор на музиката е световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг. Текстът пък е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото е Томислав Михайлов - Чочо.
 
2021 година беше много успешна за Поли Генова - тя влиза в класацията за хитове Тop 100 с още едно парче - "No More". Певицата, която нdскоро стана майка за втори път, обещава още много нова музика през предстоящата година. 
 
Годишната класация на Radio Fresh! се излъчи на живо на 23-ти декември от 10 до 18 часа, с водещи Цвети и Тео. Феновете на най-горещите хитове могат да вдигнат градуса на настроението си отново с повторенията на празничния чарт в ефира - на 31 декември от 16 часа до полунощ и на 2 януари от 12 до 20 часа.

Свързани новини

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024

Стоичков празнува рожден ден с песен

09.02.2024

Прогнозата на мармота Фил

07.02.2024

След като беше задържан на летището

23.01.2024

Китайският зодиак за 2024 г.

04.01.2024