Джейсън Деруло се бие с двама, наричат го Ъшър

Поп и R&B звездата Джейсън Деруло участва в сбиване в Лас Вегас. Певецът обаче не е бил арестуван или разпитван, съобщиха от полицията в града на хазарта. 

Видео, разпространено от клюкарския сайт TMZ, показа как 32-годишният Деруло скача на бой срещу цяла тълпа от "фенове", които му подвикват името на рапъра Ъшър.

Екшънът от видеото по-долу обаче е последващ сбиването, което е станало по-рано между изпълнителя и двама мъже в бар. Според изявлението на полицията в Лас Вегас, първият скандал е възникнал след 2 часа сутринта на 4 януари в нощен клуб в курорта Ария. Според данните Деруло е "извършил нападение срещу две лица". Няма пострадали при инцидента.

"Жертвите не искат да повдигнат обвинения срещу Деруло и той няма да бъде подведен под съдебна отговорност", казаха още от полицията. Става известно още, че 32-годишният певец е бил помолен да напусне хотела си, когато явно става второто нападение от клипчето. 

Мегазвездата Джейсън Деруло с концерт в България през 2022

Деруло е звезда на световната сцена от 2009 г. насам и има 11 платинени сингъла, включително "Wiggle", "Talk Dirty", "Want to Want Me" и др. Българската публика има възможността да види и чуе горещия певец на живо на 14 август в Бургас. 

Свързани новини

Нов танцувален химн

22.04.2024

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Неочакван дует

26.01.2024

Коледни звънчета

21.11.2023

Обещавал успех срещу секс

06.10.2023