Майли Сайръс с ново гадже

Певицата Майли Сайръс излиза с барабаниста Макс Моранд, пишат американските светски медии. Двамата бяха видяни заедно на балкона на хотелска стая в Маями, а след това Морандо придружи певицата на специалното новогодишно шоу с участието на Сайръс и Пийт Дейвидсън по NBC.
 
Eто че източници на E!News потвърждават новината, че двамата са гаджета. 23-годишният Макс и 29-годишната Майли прекарват много време заедно и имат много общи приятели. "Те са артистични, креативни и музиката ги свързва", казва източникът на медията.
 
Феновете за първи път предположиха, че Майли и Макс са заедно, след като бяха забелязани да изглеждат комфортно заедно на шоуто Gucci Love Parade, което се проведе на Алеята на славата в Холивуд през ноември - на снимката горе. А още през септември Майли го споменава в интервю, казвайки, че е един от любимите й артисти. 
 
Според изчисленията, връзката на Майли идва повече от година, след като тя и Коди Симпсън се разделиха през август 2020 г. Година по-рано тя се разведе с дългогодишния си партньор Лиъм Хемсуърт. 
 
Към днешна дата младокът Макс Моранд свири в рок групата Lilly, а преди това е бил част от пънк рок бандата Regrettes. 
 

Свързани новини

Двойна премиера: ето ги новите песни на

25.08.2023

Приятелките се подкрепиха взаимно

21.08.2023

Майли Сайръс - супер секси в ново видео

18.05.2023

Майли Сайръс е щастлива

16.03.2023

Горещо ново видео от Майли Сайръс

10.03.2023