Ед Шийрън пусна нова версия на "Bad Habits" - с Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon и Ед Шийрън заедно разкриха алтернативна студио версия на "Bad Habits". 
 
На 8 февруари Шийрън се обедини с метъл групата за преработка на версията на трака от 2021 като зададоха началото на BRIT Awards 2022.
 
 
По-рано миналата седмица те тийзнаха студиен запис на песента след като Оли Сайкс от Bring Me The Horizon сподели FaceTime разговор с Шийрън, в който дискутират изпълнението им на живо и предстоящото издаване на песента. Сайкс казва: "Има толкова много хора, искащи студийна версия", на което Шийрън отговаря: "Трябва да пуснем една" и добавя: "Ще викнем Джордан и момчетата, и ще добавим вокали. Да се уверим, че накрая ще има жестоко ръмжене!". Сега вече алтернативната версия на трака е издадена.
 
 
За новата версия на трака Шийрън коментира: "Наистина се израдвах на шоуто миналата седмица и мисля, че хората наистина ще харесат новата версия. Вълнувам се тя да излезе". А Оли Сайкс от Bring Me The Horizon допълва: "От получаването на имейла с питане дали искаме да отворим Наградите с Ед Шийрън, през чатене и разменяне на идеи, до репетиции, изпълняване и сега издаване на версията, няма нужда да казвам, че всичко бе много целенасочено. Но ние предизвикваме границите на собствения си и други жанрове, така че това се оказа перфектното предизвикателство".

Свързани новини

Най-новото от Ед Шийрън

24.03.2023

Ед Шийрън с нов албум

01.03.2023

Адел и Ед Шийрън отказаха на Краля

21.02.2023

Ед Шийрън с трогателен трибют

20.01.2023

Eд Шийрън счупи още рекорди

04.11.2022