Атанас Кателиев се завръща с нова песен - "Един за друг"

Младият и талантлив Атанас Кателиев завладя публика и жури с мелодичният си глас и стана победител в "Гласът на България" през 2019. Дебютната му песен "Вярваш ли ми" излезе още в началото на 2020.
 
 
През есента на същата година излиза и втората му песен, "Четеш по устните ми".
 
 
Песента "Един за друг", която излезе на 13.02., е втората авторска песен на Атанас. За създаването ѝ е работил с китариста Ангел Дюлгеров, част от бенда на "Гласът на България". Негов е и аранжиментът, но за стиховете Атанас се е погрижил лично. 
 
 
"Това е третата ми песен след финала на "Гласът". Песента първоначално беше написана от мен като балада в акомпанимент на пиано, но след намесата на Ангел Дюлгеров тя доби фъкнки звученето което има в момента", споделя изпълнителят. 
 
Не са липсвали и страдания в името на изкуството: "За първи път от повече от 5 години се качих да карам мотор в деня на снимките на видеото и това очаквано донесе своите последствия. Снимките бяха възпрепятствани от мое падане с мотора, при което изгубих един от предните си зъби. За съжаление, имахме доста кадри и локации, които все още не бяхме заснели. Наложи се в движение да променим изцяло концепцията на видеото."

Свързани новини