Новата песен на Михаела Филева - послание за подкрепа, съпричастност и надежда

Михаела Филева, известна с музикалния си талант и отдадеността си към обществените и социални каузи, представи новата си песен "Опора". 
 
Михаела написва красивата балада малко преди излизането на последния ѝ албум ИН и ЯН, а поводът е твърде тъжен и твърде личен. Аранжиментът на песента е съвместен със Станислав Арабаджиев, който свири и пианото, изпълнението на цигулка е на Максим Ешкенази. Първоначално не е планирано "Опора" да има своя видеоверсия. Времената, в които живеем обаче, правят посланията в текста актуални и необходими за всички нас. Затова Михаела и продуцентите ѝ от Монте Мюзик спонтанно решават да заснемат видеото, като откриват точния екип за това - режисьорите Васил Стефанов и Стефка Николова, както и оператора Георги Марков. Видеоклипът е в пълна хармония със звученето и дъблоките емоции, които предизвиква красивото вокално изпълнение на харизматичната певица.
 
 
В искрен пост в социалните мрежи Михаела Филева споделя: "…Написах я в труден момент за мен и близките ми и едва се осмелих да я включа в последния ми албум. От септември миналата година, многократно се надъхвам и разубеждавам от идеята да има свое видео. Последните събитията обаче, войната, повсеместното насядящо чувство за безсилие, неизбежно ми носят непреодолимото усещане, че ролята на хората на изкуството е да бъдем именно ОПОРА, да сме огледало на реалността... И събрах смелост. Знам, че думите в текста ще дадат упование в по-доброто бъдеще, на всеки, който има нужда от това в момента. А и така песента ще получи толкова по-важен контекст, толкова по-голям и комплексен смисъл от личната нужда от сила и подкрепа на някой отделен индивид. Затова с лек страх, но и с неизмеримо усещане за споделена, могъща съпричастност, ви представям видеото към песента ми "Опора".
 
Феновете на изпълнителката в София ще имат възможността да я видят и на живо – на 28 април в Joy Station. От продуцентската компания на топ изпълнителката споделят и плановете си за турне през лятото, като подробна информация за градовете и датите ще бъдат публикувани в близките дни.

Свързани новини

Михаела Филева с национално турне

26.09.2022

Михаела Филева в Radiocast

24.08.2022

Мегапродукция със звезден състав

28.06.2022

Михаела Филева открива лятното си турне

08.06.2022

Михаела Филева с нов клип

19.04.2022