Поли Генова и Любо Киров с първи дует и изискано видео, заснето в южна Италия

Първият дует на Поли Генова и Любо Киров е вече факт. Месец след официалната премиера на песента "Тръгни навреме", Поли и Любо представят и видеоклипа към нея. 
 
Песента е красива и чувствена балада, която бе изпълнена за първи път по време на първия самостоятелен концерт #1 на Поли в Античния театър в Пловдив миналото лято. Емоционалният дует изправи публиката на крака още по време на първото си представяне, а от днес меломаните ще имат възможност да се насладят и на неговата официална видео премиера. Композицията е дело на пианиста на ФСБ Константин Цеков, а текстът – на неговата съпруга Живка Шопова. 
 
 
Режисьор на видеото е Павлин Иванов-Bashmotion. Кадрите на клипа са заснети в обаятелната и романтична южна Италия и за наслада на зрителите, улавят спиращи дъха гледки. Специално за видеоклипа и визията на Поли, майстори-бижутери от Италия са създали камея - уникат, на гърба на която има сребърен обков с гравирани имената на Поли и Любо. В света има само 50 истински майстори, които владеят изкуството за направата на камея - изключително красиво и ценно бижу, ръчно изработено от раковина. 
 
"Безкрайно щастливи сме, че съвместният ни проект е вече факт! Създадохме видео, което брилянтно допълва песента и улавя емоциите, които тя предизвиква. Резултатът от тази дългоочаквана колаборация днес е на лице и се надяваме публиката да усети любовта, която двамата вложихме в този проект", споделят Поли Генова и Любо Киров.
 
Колаборацията ще бъде включена в новия албум Целуни ме на Любо Киров, който ще бъде представен с концерт на живо на 16-и април в Joy Station. 

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

22.12.2023

Коледна магия от Поли Генова

06.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023