Шакира сглобява идеалния мъж във видеото на "Te Felicito" с Раул Алехандро

Шакира си колаборира с латино певецът и автор на песни Раул Алехандро в новия си сингъл "Te Felicito". 
 
Регетон парчето, наситено с фънк, излиза заедно с музикално видео, което показва как певицата създава своя идеален мъж, който се оказва не друг, а именно пуерториканския артист Раул Алехандро. Режисирано от Хауме де ла Игуана, видеото е заснето в Барселона. В него изпълнителят (и неговото алтер его-робот) се присъединяват към Шакира в наелектризираща хореография, която кара всеки, който гледа, да иска да се пренесе в техния свят. 
 
 
Колумбийската сензация е не само певица, но и автор на песни, продуцент, танцьор и хореограф. Тя има над 80 милиона продадени копия по целия свят и е спечелила множество награди, а също така е и най-гледаният и най-слушаният латино изпълнител в платформите YouTube (над 20 милиарда общи показвания) и Spotify. Последният проект на Шакира, озаглавен El Dorado, дебютира на #1 в iTunes в 37 държави, грабва латино "Грами" за най-добър поп вокален албум през 2017 и "Грами" за най-добра латино поп колекция през 2018.
 
Раул Алехандро ръководи новото поколение латино музиканти, откакто се появява на сцената през 2017. Множество негови хитове са със златни, платинени и мултиплатинени сертификати. Албумът му VICE VERSA достига платинен статут, събира над 2 милиарда стрийма и се изкачва на #1 в класацията за най-добра латино колекция на Billboard и Apple Music през 2021. Песента "Desesperados", колаборация с Ченчо Корлеоне, стига до #9 в Global Top 50 класацията на Spotify и натрупва над 141 милиона стрийма в световен мащаб.

Свързани новини

Шакира пак открива Световното по футбол

15.11.2022

Ново от Шакира: "Monotonía"

20.10.2022

Шакира отива на съд за данъчни измами

27.09.2022

Ето я новата тръпка на Пике

15.08.2022

Осем години затвор застрашават Шакира

01.08.2022