Концерт-промоция на албума, посветен на Лорина Камбурова

На 27-ми май - денят, в който се навършва точно една година от смъртта на младата и талантлива Лорина Камбурова, в Sofia Live Club ще се състои концерт – промоция на албума, създаден в нейна памет. 
 
Албумът се казва Lorina /unreleased songs/ и включва неиздавани песни на Ross’N Lorina – музикалният проект на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова. В албума са включени и две версии на парчета изпети от други изпълнители - "Летя сама", изпълнена от Камелия Тодорова, песента вече е реализирана като сингъл и "Old Times" - първата написана изцяло от Лорина песен, в случая изпята от Иван Гатев. Продуцент на албума е Росен Пенчев, който е и автор на по-голямата част от музиката и текстовете на Ross’N Lorina.
 
Дуетът на двамата актьори стартира през 2013, реализира няколко сингъла, албум с 13 песни и активно присъства на българската музикална сцена като до 2020 осъществява над 250 концерта из цялата страна и отвъд граница. Видео клиповете на Ross’N Lorina в интернет имат над 100 000 гледания. 
 
На 27-ми май, заедно с Росен Пенчев, на сцената ще излязат повечето музиканти записвали или свирили на живо през годините с Ross’N Lorina –  Калин Жечев, Добромир Вълков, Веселин Веселинов-Еко, Тодор Бакърджиев, Димитър Бакърджиев, Мистър Сми, Иван Гатев, Галин Динев, Влади Михайлов и др. Специален гост на вечерта ще бъде Камелия Тодорова.
 
Билети за концерта може да намерите в мрежата на EVENTIM и партньорските каси. Врати: 20:00. Начало: 21:00.
 

Свързани новини

Последният филм на Лорина Камбурова

09.05.2022

Ross’n Lorina с клубна видеопремиера

07.04.2017