Честито на родителите: Риана стана майка за първи път, Ед Шийрън - баща за втори

Перлата на Барбадос стана майка! Певицата Риана и рапърът A$AP Rocky са родители на момченце, съобщи life.dir.bg. Първото дете на двойката се родило на 13 май в Лос Анджелис. Официално двамата не са съобщили нито датата, нито пола или името.
 
Изпълнителката на "Diamonds" и "Umbrella", която е и успешна бизнесдама в света на модата, бе заснета в края на януари с любимия си по улиците на Ню Йорк. Кадрите разкриха заобленото й коремче и новината, че двамата очакват първото си дете.
 
Риана, която е на 34 години и година по-младия от нея рапър, са приятели от години, а през май 2021 г. съобщиха публично за романтичната си връзка. Преди месец Роки беше арестуван заради инцидент със стрелба. 
 
Другата звезда, станала родител тези дни, е певецът Ед Шийрън. Той и съпругата му Чери Сийборн са на седмото небе след раждането на втората им дъщеря.
 
 
31-годишният певец от Съфолк обяви новината в Инстаграм, като публикува снимка на чифт бебешки чорапчета. "Искам да ви уведомя, че имаме още едно красиво момиченце. С майка й сме толкова влюбени в нея".
 
Първата им дъщеря Лира Антарктида Сийборн Шийрън се роди през август 2020 г. Двамата се ожениха тайно година по-рано.

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

A$AP Rocky с новини за Риана

20.02.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024