Бритни Спиърс се завръща с дует с Елтън Джон

Бритни Спиърс ще се завърне на музикалната сцена и то в дует с британската суперзвезда Елтън Джон! 
 
Подробностите за проекта са ограничени, но новото парче ще бъде озаглавено "Hold Me Closer", потвърди говорителят на певицата цитиран от информационните агенции. По-рано се предполагаше, че двойката работи по нова версия на хита на Елтън Джон от 1971 г. "Tiny Dancer", което остава напълно възможно, предвид фразата в текста.  
 
Ето както сподели в официалния си акаунт в Instagram Елтън Джон: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohn)

 
 
 
Слуховете за това сътрудничество бяха съобщени миналия месец от американски медии, въпреки че до момента нямаше официално потвърждение.
 
Това се случва в момент, когато изпълнителката на "Toxic" спечели частично съдебната битка с баща си Джейми Спиърс заради предполагаемото му неправомерно поведение по време на 13-годишното му опекунство. Делата между двамата обаче продължават. 
 
Миналия месец американски съдия отхвърли молбата на Джейми Спиърс попзвездата да се върне в съда, за да бъде разпитана допълнително във връзка с противоречивото правно споразумение, което приключи през ноември миналата година.
 
Преди това съдията разпореди самият Джейми Спиърс да бъде разпитан и да се изправи пред въпроси относно предполагаемото наблюдение на певицата в дома ѝ.

Свързани новини

Официално: Бритни Спиърс ft. Елтън Джон

26.08.2022

Елтън Джон представи "Hold Me Closer"

25.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

Бритни Спиърс е свободна! А сега?

01.10.2021