Бритни Спиърс пусна първата си нова музика от 2016 година

Бритни Спиърс се завръща с първия си нов запис след албума "Glory", който излезе през 2016-та, и то в дует с Елтън Джон!

"Hold Me Closer" е модерен вариант на класиката на Елтън от 1971 г. "Tiny Dancer". Обновената песен е продуцирана от известния Андрю Уот.

Британският изпълнител представи новия сингъл със симпатична снимка в Instagram, която изобразява двамата със Спиърс като деца – певицата е в розова рокля с волани, е той е зад пианото. Спиърс също написа горещи благодарности към Елтън за възможността да изпее новия вариант на тази брилянтна песен.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohn)

"Hold Me Closer" бележи завръщането на Спиърс в студиото, след спечелването на делото срещу баща й Джейми Спиърс, който беше неин попечител от 2008 година насам.

Дългата съдебна битка все още не е завършила напълно, но в края на 2021 година съдия от Лос Анджелис върна на Спиърс контрола над живота й и финансите й.

Pitchfork съобщава още, че освен завръщането на музикалната сцена, Бритни е подписала рекордна сделка за 15 милиона долара за написването на мемоарите й. През лятото изпълнителката се омъжи за дългогодишния си приятел Сам Асгари, така че по всичко личи, че животът на певицата започва да се подрежда отново. 

"Hold Me Closer" пък е продължение на суперуспешната линия, която започна сър Елтън Джон с последния си албум "The Lockdown Sessions", в който са включени  много колаборации и нови варианти на емблематичните му песни, включително с Дуа Липа, Years & Years, Рина Саваяма, Теяна Тейлър, Gorillaz, Young Thug, Lil Nas X, Стиви Уондър, Стиви Никс и др.

Свързани новини

Бритни Спиърс загатна за нещо ново

06.02.2024

Бритни Спиърс: ''Много съжалявам"

02.02.2024

Бритни Спиърс не издава нов албум

05.01.2024

Бритни Спиърс на 42!

05.12.2023

Кой ще спечели Бритни Спиърс?

15.11.2023