Шакира отива на съд за данъчни измами

Колумбийската поп звезда Шакира ще бъде съдена за данъчни измами от съда в Барселона, Испания, съобщи АФП, като се позова на информация от съдебните власти. 
 
Все още не е насрочена датата за делото, но такова ще има. В края на юли прокуратурата обяви, че иска наказание от над осем години затвор за певицата, обвинена в укриване на 14,5 милиона евро от данъчните власти в периода 2012-2014 г.
 
Осем години затвор за Шакира, тя вярва че е невинна
 
Шакира е обвинена в неплащане на данъци през тези две години, за които тя твърди, че не е живяла в Испания. Обвинението обаче смята, че колумбийката е живяла през по-голямата част от времето в Барселона, тъй като е била в семейни взаимоотношения с футболиста на едноименния испански футболен клуб Жерар Пике. Те имат двама сина.
 
През юни Шакира и Пике обявиха, че се разделят. По-късно футболистът показа новата жена до себе си. 
 
Пике се среща тайно с 23-годишна студентка, копие на Шакира
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira)

 
 
45-годишната Шакира е певица, автор, танцьорка, музикален продуцент, хореограф и модел. Тя е един от най-изявените латиноамерикански изпълнители, постигнала успех както на испаноговорящия, така и на англоговорящия музикален пазар. Колумбийката е смятана за един от най-продаваните изпълнители на всички времена. Шакира има звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис и множество награди. Тя отново е номинирана за латино "Грами" на предстоящата на 22 ноември церемония. 

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира слага край на сълзите

16.02.2024

Фен на Шакира беше арестуван пред дома й

17.01.2024

Откриха статуя на Шакира

02.01.2024