P.I.F., Ъпсурт, Михаела Маринова и Остава с клубни концерти в празничните дни

Последните концерти в Sofia Live Club за 2022-ра година ще са емблематични, силно емоционални, бунтарски, вълнуващи и незабравими.  
 
На 22-ри декември, вторник, почитаме паметта на непрежалимия Димо Стоянов, чиято звезда заблестя на небето две години по-рано на 21-ви декември. Неповторимият Димо ни напусна прекалено рано, но за момчетата от групата, семейството му и феновете той винаги ще "остане тук" в сърцата ни. 
 
ПРИКАЗКАТА P.I.F. ще продължи с най-новия концерт-спектакъл на групата - "Оставам тук". В него музикантите ще изсвирят нови парчета, които до сега никога не са присъствали в репертоара на бандата, но разбира се ще изпълнят и най-големите си хитове. Полина Герасимова отново ще се погрижи за визуализациите и мултимедията на събитието. По време на концерта тя ще включи за първи път на клубна сцена и иновативния си музикален инструмент Музико, който създаде съвместно с нейните съмишленици, сътрудници и приятели - инж. Ивайло Миленков, Виктор Герасимов, Ваня Герасимова, Иван Москов, Иван Велков и Мартин Профиров от P.I.F.. Гост музикантите ще са Ерсин Мустафов, Владимир Михайлов, Бора Докле и Михаела Ненова - цигулка.  
 
На връх Коледа, 25-ти декември, празнуваме с най-добрата рап група в България - Ъпсурт в компанията на DJ Big Bo & Ballet Nova. Купонът се предвижда да бъде взривоопасен и да достигне максимума на вашите очаквания! 
 
На 26-ти декември Васко Кръпката по традиция ни събира по Коледа, за да се сгреем с Blues'N'Roll, в тези студени времена.... Коледата неизбежна. Също като Блуса и Рокендрола.
 
На 27-ми декември, Михаела Маринова ще представи на живо втория си албум “ До безкрай”, който излезе по-рано този месец.
 
На 28-ми декември, с много празнично настроение "Пощенска кутия за мръсни приказки" кани всички Стефановци, Стефки, Христовци, Христини, Министини и абсолютно всички, които искат да изпратят заедно поредната странна година, по странен начин и със странни хора като: Рая Пеева, Велислвав Стоянов, Константин Лунгов, Боряна Баташова, Оля Малинова, Галя Петкова, Георги Блажев, Дарин Ангелов и Мартин Димитров.
 
И последният концерт за 2022-ра в Sofia Live Club ще е на 29-ти декември, когато най-емблематичната група на българската алтернативна сцена - Остава, ще изпратят юбилейната си година с разтърсващ лайв.
 
Билети за всички събития могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси, както и в Ticketportal.
 

Свързани новини

Парчето е създадено специално за Ники

20.02.2024

Изпращаме гостината с Остава

21.12.2023

Празнуваме със стил

20.12.2023

Нов сингъл от певицата

14.12.2023

ОСТАВА с нов видеоклип: "Сателит"

13.09.2023