#BestNewMusic: P!nk, Бионсе, Найл Хоран, Tiësto, Джакс Джоунс, Джоел Кори и още!

P!nk - When I Get There
 
P!nk издаде дългоочаквания си девети студиен албум Trustfall. Включващ хит синглите "Never Gonna Not Dance Again" и "Trustfall", както и най-новото ѝ издание, "When I Get There", колекцията отбелязва някои от най-уязвимите и вълнуващи творби на P!nk досега, и изследва върховете и спадовете на свободата.
 
 
Заглавното парче направи страхотен дебют по целия свят - в Обединеното кралство влезе в Топ 10 на националния радиоефир, а освен това дебютира и в Топ 20 на Австралия и Холандия, също така и на Топ 100 в Германия, Швейцария, Белгия и Ирландия. 
 
Бионсе - Cuff It (Wetter Remix) 
 
"Cuff It" е четвъртата песен от седмия студиен албум на Бионсе, Renaissance, в която тя пее за влюбването и насладата от живота. 
 
 
Сега певицата представя нова ремикс версия на хитовото си парче.
 
Найл Хоран - "Heaven"
 
С над 80 милиона продадени записа, изпълниелят Найл Хоран анонсира третия си солов албум The Show, който следва Heartbreak Weather (2020). Сега Хоран сподели и водещия сингъл "Heaven", който е написал по време на своето пътуване до пустинята Мохаве в Южна Калифорния. Парчето е предизвикателен отказ да се играе по правилата, които обществото налага.
 
 
"Има толкова голям натиск върху хората да достигнат определени етапи в живота си до дадена възраст - да се ожениш, да си купиш къща, да имаш деца", споделя Найл. "Аз никога не съм се съобразявала с тези идеи и затова исках да напиша как всички трябва да се съсредоточим върху себе си и да правим това, което чувстваме, че е правилно."
 
Tiësto - "Renaissance" 
 
Tiësto сподели своя собствена версия на "Renaissance" – заглавната тема от втори сезон на спечелилия награда "Еми" сериал на HBO – "The White Lotus". 
 
 
"Като голям фен на "The White Lotus" се вълнувам изключително много от пускането на официалния ремикс" –  казва Tiësto. "Тематичната песен ме грабна веднага, така че трябваше да я интерпретирам в моите сетове на живо… всеки път, когато я пусна, публиката полудява! Развълнуван съм, че HBO иска да си партнираме официално."
 
Джакс Джоунс, Калъм Скот – "Whistle"
 
Джакс Джоунс и британският певец Калъм Скот представят енергичния нов сингъл "Whistle". 
 
 
"2023 г. ще бъде натоварена година за мен и "Whistle" е само началото. Радвам се, че мога да дам старт на всичко с колаборация с Калъм. Вокалите му са изключителни и внасят толкова много стил и емоции в трака. Опитвам да показвам на феновете си повече за себе си, живота си и какво ме вдъхновява да творя. Ето защо много от песните звучат носталгично и имат визуални намеци за ранния ми живот", сподели Джакс Джоунс.
 
Glockenbach x Джоел Кори x Tenchi ft. ClockClock - "Yeah"
 
Едни от най-прогресивните музиканти на европейската клубна и денс сцена, Glockenbach, Джоел Кори и Tenchi, ClockClock обединят сили, за да да създадат съвместното парче "Yeah". 
 
 
Анонимният артистичен колектив Glockenbach си е спечелил позицията на един от най-вълнуващите нови изпълнители в Германия. Момчетата са единствените диджеи с два сингъла в топ 20 на годишните еърплей класации на 2022 и са удостоени със златни и платинени отличия в Германия, Австрия и Швейцария. 
 
Fast Boy X Topic - "Forget You"
 
Издаването на парчето "Forget You" с известния диджей Topic продължaва успеха на много талантливите братя Феликс и Лукас – Fast Boy. След като достигнаха повече от 125 милиона стрийма в Spotify през 2022, техният хит "Bad Memories" с Ели Дюе наскоро бе ремиксиран и от Давид Гета. 
 
 
"Forget You" е резултат от упоритата работа на Fast Boy, които довеждат проектите си на международно ниво през последните години. Освен че са продуценти, автори на песни, певци и диджеи, те са работили със забележителни изпълнители като Meduza, Ofenbach, Alok и Hugel.

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Бионсе потопена в кънтри музиката

15.03.2024

Кралица Би с огромен успех в кънтрито

21.02.2024

Извънредна ситуация

13.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024