Елтън Джон готви изцяло ново шоу за фестивала в Гластънбъри

Сър Елтън Джон е подготвил изцяло ново шоу за изявата си на фестивала в Гластънбъри тази неделя, 25 юни, съобщи БТА.
 
Това ще бъде последният му концерт във Великобритания от прощалното турне "Farewell Yellow Brick Road", но изпълнителят заяви, че феновете му трябва да очакват неочакваното. "Започвам с песен, която не съм пял от около 10 години, така че ще видим как ще се получи", каза той пред BBC Radio 1. "Имам готов списък на песните, дати за репетиции на гост-изпълнителите, така че трябва само да се надяваме времето все още да е хубаво".
 
Шоуто в неделя вечерта ще се състои повече от пет години, след като сър Елтън Джон обяви началото на "Farewell Yellow Brick Road" с 350 дати. Първоначално турнето трябваше да приключи през 2021, което щеше да даде на певеца повече време със семейство, но се наложи да бъдат пренасрочени много концерти заради пандемията от Ковид-19 и травмата на таза, която британецът получи миналата година.
 
Списъкът с песни за фестивала в Гластънбъри е преработен, за да бъде различен спектакълът. "Това е шоу от тези, което хората са виждали. "Farewell Yellow Brick Road" включва доста дълбоки парчета, не са само хитове и трябва да се поддържа интересът на публиката", казва Елтън Джон. Феновете се надяват, че концертът в Гластънбъри ще повтори последните изяви на певеца в САЩ миналата година. Тези концерти бяха грандиозни, а сред гостите бяха Дуа Липа, Кики Дий и Бранди Карлайл. Сър Елтън Джон казва, че и сега ще има специални гости, но не разкрива кои ще са те. 
 
Това ще бъде първото участие във фестивала на 76-годишния изпълнител и, както сам признава, първата му визита в Гластънбъри.

Свързани новини

Здравни проблеми с Елтън Джон

29.08.2023

Елтън Джон в защита на Кевин Спейси

17.07.2023

Eлтън Джон каза сбогом на "Гластънбъри"

26.06.2023

На върха на вълната до последно

01.02.2023

Eлтън Джон също напусна Twitter

12.12.2022