Bulgarian Cartrader се завръща за първия си самостоятелен концерт у нас

След феноменалния успех, който пожъна по-време на третото издание на Sofia Live Festival, неповторимият Bulgarian Cartrader, ще завърши европейското си турне с ексклузивен самостоятелен концерт на 11-ти ноември, в Sofia Live Club. 
 
Освен първото самостоятелно гостуване на Даниел Стоянов, датата бележи и годишнината от издаването на дебютния му албум Motor Songs. За този специален повод, Bulgarian Cartrader ни е подготвил концерт изпълнен с изключително позитивна енергия, истинско празнично настроение и незабравимо изживяване. Самият той признава, че с нетърпение очаква да отпразнува този специален ден заедно с феновете си в България.
 
Родните ценители на хубавата музика, ще имат възможност да се насладят на блестящия талант и уникалното творчество на Bulgarian Cartrader, който отново ще заплени сцената, но в по интимна обстановка. Шоуто се очаква да бъде още по-впечатляващо и всеки пропуснал да го види по-време на Sofia Live Festival ще има шанс да поправи тази грешка. 
 
Зад личността на Bulgarian Cartrader се крие мозъкът и поетичното сърце на Даниел Стоянов, чиято бивша група Malky е добре позната на европейската музикална сцена. Даниел живее в Германия повече от 20 години. Свирил и работил много като музикант и автор на песни за Solomun, рапъра Casper и берлинската институция Seeed. Многократно е излизал и на една сцена с германската супер звезда Xavier Naidoo. Bulgarian Cartrader е и изключително талантлив текстописец, който смело се освобождава от ограниченията на популярната музика и следва своя собствен път. 
 
Врати: 20.30ч. Начало: 22.00ч. Първите 100бр. Early bird билети за концерта на Bulgarian Cartrader са на цена от 30 лв. След изчерпването им цената ще е 35 лв., а в деня и на място 40 лв. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси. 

Свързани новини

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Ново от Bulgarian Cartrader

18.03.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

Французойка е големият победител

19.01.2024