Нов опит за брачно щастие: актрисата Рене Зелуегър се сгоди

54-годишната Рене Зелуегър и половинката ѝ, 44-годишният британски водещ Ант Анстед, са сгодени, като техни близки споделят, че до няколко месеца ще застанат и пред олтара, за да се врекат един на друг и вече официално да са семейство.
 
Подробности за бъдещата сватба обаче така и не се разкриват, тъй като двойката държала всичко да остане в тайна и да не става достояние в публичното пространство, съобщава life.dir.bg. Поведението им не е изненадващо, тъй като и Рене, и Ант предпочитат да държат връзката си далече от светлините на прожекторите и не коментират взаимоотношенията си.
 
"Рене и Ант държат всичко около сватбата да остане в тайна. Тя е споделила за събитието само на хората от най-близкия си кръг. Връзката ѝ с Ант е много силна, те са истински влюбени и нямат търпение да станат семейство", разказва техен познат.
 
 
Новината за годежа идва само няколко дни, след като Рене и Ант пуснаха обща снимка, на която са с две от децата на Анстед. На кадъра обаче актрисата е скрила ръката, на която най-вероятно вече е стоял годежният ѝ пръстен.
 
Припомняме, че това ще е втори брак за екранната Бриджит Джоунс. През 2005 тя се врече на кънтри звездата Кени Чесни, но отношенията им приключиха с развод само четири месеца по-късно. Рене за кратко беше сгодена и за комика Джим Кери, с когото имаше връзка между 1999-2000.
 
Любимият ѝ Ант, с когото са заедно от 2021, пък има два брака зад гърба си. ТВ водещият е и баща на три деца - син Арчи и дъщеря Амели, от първата си съпруга Луис, и син Хъдсън, от втората си жена Кристина.

Свързани новини

Global Music Report - резултатите

22.03.2024

В очакване на звездно бебе

12.03.2024

Бой банда от 80-те години се завръща

11.03.2024

"Музикалните навици на българите"

26.02.2024

Победителите на фестивала в Сан Ремо

15.02.2024