Ерика Баду и Келис обвиниха Бионсе в кражба

Бионсе се оказа под прицела на колежката си Ерика Баду, която използва социалните мрежи, за да я обвини в кражба. 
 
По думите на 52-годишната изпълнителка на хита "Window Seat", съпругата на Джей Зи буквално копира визията ѝ при подбора си на тоалети, с които се появява на сцената за турнето си "Renaissance", пише life.dir.bg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 
"Хммм. Изглежда съм стилист на всички", написа певицата, прикачвайки кадър на Бионсе, на който носи голяма металик шапка, подобна на тази, с която Баду се появява от години. Коментарът и снимката се появиха само ден, след като Ерика реши да изрази мнение за визията на колежката си и в нейния профил в Instagram, с краткото: "Поласкана съм", визирайки, че тя е вдъхновението зад стайлинга на Бионсе.
 
 
Това не е първият път, в който кралица Бей попада под ударите на някоя своя колежка. Припомняме, че миналата година Келис директно я обвини в кражба на песен. По думите ѝ, част от парчето на Бионсе "Energy" е откраднато от нейния хит "Milkshake".
 
"В шок съм от степента на неуважение и невежество на всички, които са замесени. Някои хора в този бизнес нямат душа и почтеност", споделя Келис. "Не само че сме тъмнокожи изпълнители в индустрия, в която не сме много, но и се срещаме, познаваме се, имаме общи приятели. Не е много трудно да се свържеш с мен и да кажеш нещо."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelis (@kelis)

 
Келис допълва, че разочарованието ѝ не е насочено толкова към Бионсе, колкото към продуцента Фарел Уилямс, който е взел правата за музиката ѝ.

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Бионсе потопена в кънтри музиката

15.03.2024

Кралица Би с огромен успех в кънтрито

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиняват Бионсе в плагиатство

19.12.2023