На 57 години си отиде мъжът на Сандра Бълок

Брайън Рандъл, дългогодишен партньор на актрисата Сандра Бълок, почина на 57-годишна възраст.
 
Смъртта му е настъпила в събота в резултат на амиотрофичната латерална склероза (АЛС), съобщи семейството му пред изданието "Пийпъл", цитирано от БТА. Рандъл се бори с дегенеративното заболяване в продължение на три години, но това не е съобщавано публично. 
 
"Брайън рано избра да запази в тайна пътуването си с АЛС и тези от нас, които се грижеха за него, направиха всичко възможно, за да уважат молбата му", споделят неговите роднини. "Безкрайно сме благодарни на неуморните лекари,... и на изумителните медицински сестри, които бяха до нас, често жертвайки собствените си семейства".
 
 
Рандъл, който беше професионален фотограф, се запознава с Бълок през 2015 г. на рожден ден на сина й Луис. Той е ангажиран със снимките по време на партито. Двамата с актрисата рядко се появяват заедно на обществени места и в голяма степен връзката им е извън светлината на прожекторите.
 
 
"Той е примерът, който бих искала децата ми да имат", каза актрисата в интервю за предаването "Ред тейбъл ток" през 2021.  "Невинаги съм съгласна с него и той невинаги е съгласен с мен. Но е пример, дори когато не съм съгласна с него", допълни тогава Сандра Бълок.

Свързани новини

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024

Тъмната страна на историята

10.04.2024

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Какво ще направите?

27.03.2024