Деми Ловато сподели своята версия на "Let Me Down Easy"

Деми Ловато представи зашеметяващата преработена версия на "Let Me Down Easy".
 
Песента, която Ловато с лекота превръща в своя собствена, първоначално е издадена от Daisy Jones & The Six – герои от едноименната лимитирана поредица, която дебютира тази пролет чрез Prime Video.
 
 
"Let Me Down Easy" първоначално се появи в дебютния албум на групата – Aurora, който излезе през март тази година. Албумът беше посрещнат с незабавно одобрение, като Daisy Jones & The Six дебютираха на #1 в класацията за изгряващи артисти на Billboard, превръщайки се в първия изпълнител от сериал или филм, който прави такова постижение. 
 
Базирана на бестселъра на Taylor Jenkins Reid, "Daisy Jones & The Six" е лимитирана музикално-драматична поредица, описваща възхода и стремглавото падение на известна рок група. През 1977 Daisy Jones & The Six са на върха на света. Начело с двама харизматични водещи вокалисти – Дейзи Джоунс (Райли Кю) и Били Дюн (Сам Клафлин), групата става изключително известна. И тогава, след разпродаден концерт в "Soldier Field" в Чикаго, слагат край. Сега, десетилетия по-късно, членовете на групата най-накрая се съгласяват да разкрият истината. Това е историята за това как една емблематична група се разпада в разцвета на силите си.

Свързани новини

Изненада!

18.12.2023

Кармата мъсти за Тейлър Суифт

23.08.2023

Този проблем ѝ пречи да шофира

28.07.2023

На Деми Ловато ѝ мина

15.06.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023