Майли Сайръс и Селена Гомес с премиери на новите си песни в един и същи ден

Звездите на канала "Дисни", Майли Сайръс и Селена Гомес, ще пуснат нова музика в един и същи ден.
 
Приятелките от детските си години взаимно си оказаха подкрепа в социалните мрежи, като разкриха плановете си да представят нови песни на 25 август, предаде БТА.
 
Селена Гомес, която е родена в Тексас и стана известна с ролята си в "Магьосниците от Уейвърли Плейс" на "Дисни", сподели видео от гостуването си през 2007 в сериала "Хана Монтана", в който Сайръс е в главната роля. Кадрите са на фона на тематичната песен "The Best Of Both Worlds".
 
В епизода Гомес е конкурентка на певицата Хана Монтана. В клипа героинята на Сайръс казва: "Ей, какво става? Това е Хана Монтана. Какво би искала да ѝ дадеш?". А героинята на Гомес отговаря: "Бих искала да ти дам уроци по пеене. Току-що чух новия ти сингъл...".
 
Сайръс пък препубликува клипа с посланието: "Селена и Майли обявяват нови сингли в рамките на час една след друга".
 
Междувременно Гомес използва заглавието на новото си парче "Single Soon" ("Сингъл скоро") и предстоящата песен на Сайръс "Used To Be Young" ("Бяхме млади") в публикацията си, като написа: "@mileycyrus и аз имаме SINGLE SOON и излизаме в един и същи ден. Приятелки сме от USED TO BE YOUNG. Вълнуваме се за 25 август!”.
 
Популярните телевизионни продукции "Хана Монтана" и "Магьосниците от Уейвърли Плейс" се излъчваха по канала "Дисни", когато двете бяха тийнейджъри.
 
За предстоящия си сингъл Сайръс каза във видеоклип в Инстаграм: "Реших да издам "Used To Be Young" на 25 август, защото тази дата е важна за мен в личен и в професионален план".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 
Гомес също обяви в Инстаграм новата си музика: "Всички вие от известно време питате за нова музика. Тъй като още не съм готова със SG3, исках да пусна една забавна песен, която написах преди време и е идеална за края на лятото. SINGLE SOON. 25 август."
 
 
SG3 е заглавието на подготвяния от Гомес нов албум. 

Свързани новини

Майли Сайръс в откровено интервю

07.06.2024

Ново от Селена Гомес

29.03.2024

След редица презаписвания, хитът е готов

01.03.2024

"Глобален сингъл" за 2023 г. е ...

28.02.2024

Майли Сайръс готви нещо ново

26.02.2024