Джейсън Деруло продължава да нежежава лятото с "Body Count"

Джейсън Деруло продължава да нежежава това горещо лято със своя съблазнителен нов сингъл "Body Count". Написано в съавторство със самия Деруло, провокативното поп парче със сигурност ще накара слушателите да се почувстват секси и без задръжки!
 
"Удивително е, когато двама души са привлечени един към друг без предубеждения или осъждане", казва Джейсън. "Този запис е за това да имаме по-игриво и непринудено отношение към романтичните и физически връзки и да се фокусираме върху създаването на незабравими преживявания заедно. Както се казва в песента: "Наистина не ме интересува с колко души си била, защото просто искам да си изкараме добре."
 
 
"Body Count" добавя още един към скорошната поредица от успешни хитове за Деруло, включително динамичния "Glad U Came", придружен от официален видеоклип, режисиран от Деруло на място в красивия Бали. Нещо повече, той направи изчистена версия на "Glad U Came", за да създаде идеалната романтична тематична песен за летния сватбен сезон – "Glad U Came (Acoustic Wedding Version)".
 
Други скорошни фаворити включват хита с променящо се темпо "Slow Low" и чувствения клубен поп хит "When Love Sucks", последният от които е интерполация на хит сингъла на Дайдо от 1999, влязъл в топ 3 – "Thank You", използван като семпъл в класиката на Eminem – "Stan".

Свързани новини

Нов танцувален химн

22.04.2024

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Неочакван дует

26.01.2024

Коледни звънчета

21.11.2023

Обещавал успех срещу секс

06.10.2023