DARA с нова песен: "Заминавам"

Това лято сбъдна някои от големите мечти на DARA – отведе я на най-престижните фестивали и концерти у нас, беше подгряваща на любимата си група от детството - Black Eyed Peas – и пя на една сцена със суперзвездите на Италия.
 
Ден след старта на третия ѝ сезон като треньор в „Гласът на България", тя представи чисто новото си парче, озаглавено „Заминавам".

 
„Гъвкава" в творчеството и визията си, DARA е от онези изпълнители, които знаят как да вълнуват своята публика. След успеха на предишния си проект „IN MY HEAD", певицата поднесе музикалната си изненада този път на български език. „Заминавам" е динамично и пулсиращо парче със заложени малки „капани" от емоционалността на DARA.
 
Музиката и текста на песен тя пише с Венци Венц' и Васил Иванов (Dexter) по време на съвместна сесия в едно от студиата на „Вирджиния Рекърдс". За аранжимента на парчето си партнират Dexter и ALMA, която освен изпълнител и автор, е и много близка приятелка на DARA.
 
Освен с аудио, съвсем скоро след 25-тия си рожден ден, изпълнителката празнува и с премиера на видеото към новата си песен. Режисиран и заснет от Виктор Милушев, видеоклипът е също толкова контрастен, колкото и парчето - преминава рязко от нежни и ефирни цветове и усещания към бурни емоции, ефекти и хореография. 
 

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA покори и Пулия

12.07.2023

Новата ѝ песен е в колаборация с Room9

12.06.2023