След 27 години: Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий се разделиха

Австралийският актьор и съпругата му Дебора Лий Фърнес съобщиха, че са се разделили след 27-годишен брак, предаде БТА.
 
"Решихме да се разделим, за да продължим личното си развитие", обясняват двамата в съвместно изявление до списание "Пийпъл". Те добавят, че са "имали щастието да изживеят почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в един прекрасен и любящ брак."Започваме тази нова глава с благодарност, любов и доброта", пишат те. 
 
Двамата актьори се запознават през 1995 на снимачната площадка на сериала "Корели" и се женят година по-късно. По онова време Дебора-Лий Фърнес вече си е създала име - най-вече с ролята си на отмъстителна мотористка в "Срам", докато Хю Джакман е все още млад актьор, току-що завършил театрално училище. Едва през 2000 той става световноизвестен с ролята си на мутанта Върколак в първата част на сагата "Х-Мен", като едновременно прави кариера и на сцената на Бродуей.
 
Хю Джакман е на 54 години, а Дебора-Лий Фърнес - на 67. Двамата бяха смятани за една от най-любящите и стабилните двойки в Холивуд, въпреки нестандартната възрастова разлика и верността и на двамата никога не е била подлагана на съмнение - нещо почти нечувано в тези среди. 
 
Това беше и една от причините за спекулациите относно сексуалността на актьора от години, още след ролята му на Питър Алън в пиесата "Момчето от Оз". Той винаги е коментирал с търпение и насмешка слуховете. "Ако бях гей, щях да бъда гей.", вдига рамене той. "Ако ми кажеш, че съм висок 175 см. ще те поправя само веднъж, че всъщност съм 188 см. От там нататък, в какво избираш да вярваш, си е твоя работа. Няма защо да се ядосвам на това, все пак обикновено се гневим, само когато има частица истина в слуховете."
 
 
През април двамата празнуваха годишнината си и актьорът ѝ посвети изпълнен с любов пост в Инстаграм: "Обичам те толкова много, Деб. Двамата създадохме щастливо семейство и живот. Твоят смях, твоят дух, щедрост, хумор, игривост, кураж и лоялност са невероятен дар за мен. Обичам те с цялото си сърце."
 
Двойката има две осиновени деца: Оскар, на 23 години, и Ейва, на 18 години.

Свързани новини

Global Music Report - резултатите

22.03.2024

В очакване на звездно бебе

12.03.2024

Бой банда от 80-те години се завръща

11.03.2024

"Музикалните навици на българите"

26.02.2024

Победителите на фестивала в Сан Ремо

15.02.2024