Започна националното турне на Мария Илиева

С голям бенд, тонове техника и много вдъхновение Мария Илиева стартира едно от най-вълнуващите приключения в кариерата ѝ. Певицата ще обиколи 13 български града преди грандиозния финал в София на 06.12.
 
Началото е посветено на Северозапада – Видин на 02.10., Монтана на 03.10. и Враца на 04.10. Драматичните театри на трите града са почти напълно разпродадени и ограничено количество билети все още могат да се закупят от Epaygo.bg, grabo.bg, всички каси на EasyPay в страната и на касите на театрите. Децата до 12-годишна възраст без отделно място ще могат да влизат без билет в залите.
 
Музикантите с Мария са някои от емблематичните имена на българската музикална сцена - Георги Янев – китара, Васил Вутев – барабани, Мартин Денев – клавишни, Мартин Ташев – тромпет, Владислав Мичев – тромбон и синтезатор, Емилио Мархолев – бас, трио Тринити – вокали. Репетициите текат с пълна сила, както певицата сама издаде в профилите си в социалните мрежи.
 
За пръв път феновете на Мария ще могат да се насладят на избрани моменти зад кулисите на турнето – от пътуването, репетициите, дори гримьорните. Специални видеа ще бъдат публикувани в официалните профили на Мария Илиева във Facebook и Instagram.
 
Специална изненада за публиката ще бъде и участието на Габриела Колева – GABÓ, която ще открие концертите във Видин, Монтана и Враца. Талантливата изпълнителка е участничка в 8-ми сезон на „Гласът на България”, а в настоящия юбилеен 10-ти Мария Илиева заема един от треньорските столове.
 

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Началото е на 2 октомври във Видин

12.07.2023

Мария Илиева представя "Любов"

02.03.2022

Мария Илиева продължава на латиновълна

28.07.2020