Шер никога не е била фен на собствената си музика

Шер е богиня в поп музиката. Тя е носителка на наградите Оскар, Грами, Тони, Еми, БАФТА, Златен глобус, както и има звезда на Алеята на Славата в Холивуд. Може би почти всеки би разпознал гласа й. Тя, обаче, е своят най-голям критик що се отнася именно до певческите й способности.

Хитовата изпълнителка сподели, че никога не е била фен на собствената си музика или певческия си глас. Едва ли много хора мислят така, след като през цялата си кариера тя постигна 33 хита в Billboard Hot 100, което доказва, че гласът й има много фенове. В интервю за сп. "Paper" наскоро, Шер споделя: "Просто никога не съм си харесвала гласа си. Ако имах избор, вероятно щях да го сменя с друг, но не получих своя избор. Имам гласа на майка ми.'' Шер смята тона на гласа ѝ за "странен" : "Не звуча като мъж, не звуча като жена. Аз съм някъде по средата.", заяви тя пред изданието.

Въпреки дългата си десетилетия кариера на върха на класациите, 77-годишната Шер добави също, че невинаги се е чувствала доволна от така популярните си музикални записи. "Имам толкова много албуми, но сякаш не бяха хитове." Тя обаче е оптимист за новия си "Christmas", който записа с 37-годишното си гадже Александър Едуардс. Двамата дебютираха като двойка през март тази година и противно на очакванията, че ''тази връзка няма да издържи дълго'', са все още заедно.

"Харесвам този албум. Не съм фен на Шер, но ми харесва да го правя. Когато слушам ''Christmas'', мисля че се е получил.'', казва Шер. ''Christmas'' е 27-ят студиен албум на американската певица. Издаден е на 20 октомври 2023 г. Това е първият й коледен албум.

Свързани новини

Ирландката е с посмъртна номинация

13.02.2024

Никол Шерцингер стъпва на Бродуей

09.01.2024

Шерил Кроу с нов сингъл и албум

08.11.2023

В любовта няма математика, казва Шер

08.11.2022

Неостаряващата Шер пусна нов сингъл

20.05.2021