DARA и Bobo творят магия заедно в "Няма да ми липсваш"

DARA и Bobo са две съвсем различни, но в същото време приличащи си лица на модерната българска сцена. 
 
На пръв поглед тичат в различни музикални коридори, но всъщност имат подобен вкус за музика, подобна чувственост през мелодии и думи. Събира ги спонтанна звукозаписна сесия в едно от студиата на "Вирджиния Рекърдс" заедно с музикалния продуцент KAY BE. Комбинацията между тримата се оказва прекрасна и резултатът е хипнотизиращо с нежността и лекотата си парче, озаглавено "Няма да ми липсваш". 
 
 
Вдъхновена от афро-поп стила, "Няма да ми липсваш" е за края на любовна история, която DARA и Bobo разказват чрез музика и текст, които създават заедно, a KAY BE (Константин Бешков) "хваща" емоцията на двамата в страхотен бийт. "Специална, ефирна и много красива, "Няма да ми липсваш" е любимата ми магия.", споделя за песента DARA.
 
Видеоклипът към "Няма да ми липсваш"  е реализиран от Крис Захариев, утвърдил се като един от най-добрите български режисьори и носител на наградата за "БГ видеоклип" за 2023 г. Видеото е заснето в един кадър и надгражда по великолепен начин този различен и вълнуващ музикален проект.

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

Ново от Bobo и Miroslava

29.09.2023

DARA с нова песен: "Заминавам"

11.09.2023

DARA покори и Пулия

12.07.2023