Миро и Мария Илиева с първи дует - "Ако утре няма днес"

Дуетът между Миро и Мария Илиева до скоро беше само мечтана комбинация. 
 
Това се промени на сцената на последните музикални награди, където двамата бяха голямата изненада с емоционално изпълнение на първата си обща песен, озаглавена  "Ако утре няма днес". Проектът моментално генерира голям интерес и очакването за неговата официална премиера беше огромно. Развръзката е вече налице – "Ако утре няма днес" излиза сега с оркестрирана аудио версия и впечатляващо видео.
 
 
Историята започва когато през 2022 година пак на същата сцена. Миро, връчвайки наградата за "Най-добра изпълнителка" на Мария Илиева, обещава публично да направи песен с нея. Удържа си на думата и влиза в студио с Мария скоро след това. Двамата споделят, че създаването на "Ако утре няма днес" се е случило съвсем естествено и само за няколко дни работа. Двамата решават чрез музика да се обърнат с любов и благодарност към своите близки и всички, които обичат. Пишат музиката и текста заедно и ефектът от общата им работа е чувствен и наелектризиращ дует.
 
Видеоклипът е по идея на Миро (режисьор Николай Павлов) и разказва за неугасваща любов, вплетена в две времеви пространства. "Винаги съм искала да творя с Миро, защото се възхищавам на таланта, енергията и усещането му за света. И съм безкрайно щастлива, че това най-после стана по този магичен начин," споделя Мария Илиева.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Ново от Миро

20.03.2024

Мирослава Кацарова с нова програма

10.01.2024

Певицата ще обиколи 13 български града

03.10.2023

Началото е на 2 октомври във Видин

12.07.2023