Александър Петров споделя личната си болка в дебюта си "Рисувах те"

Младият изпълнител Александър Петров дебютира на музикалната сцена с песента си "Рисувах те". 
 
Музиката и аранжиментът са написани от Димитър Атанасов, а текстът е дело на Александър, който освен че се занимава с поп пеене, пише поезия. Режисьор на видеоклипа е Павлин Иванов–Bashmotion. Песента е специална, защото болката, която прозира между редовете на текста, е лично преживяна от изпълнителя и той се стреми да очертае кръговрата на любовта между двама влюбени, неуспели да вплетат душите си в точния момент. 
 
 
Много пъти страдаме от несподелена любов или от това, че влагаме повече усилия за укрепването на една връзка от своите партньори, не осъзнавайки, че съдбата има изключително чувство за хумор. След време ролите в човешките отношения се променят драматично и хората, приемали любовта на другия за даденост, се нуждаят неистово от нея, но вече е късно.
 
Александър Петров е трети курс студент по медицина в Медицински университет – Варна, финалист в сезон 9 на "Гласът на България", завършил на почетното трето място, млад изпълнител и поет. През 2021 година е Лауреат на Фондация "Димитър Бербатов" в област Изкуство във връзка с постиженията си в направление поп пеене и поезия през 2020 година. Още на 14-годишна възраст издава своята дебютна поетична книга "Следобедна усмивка".

Свързани новини

Global Music Report - резултатите

22.03.2024

В очакване на звездно бебе

12.03.2024

Бой банда от 80-те години се завръща

11.03.2024

"Музикалните навици на българите"

26.02.2024

Победителите на фестивала в Сан Ремо

15.02.2024