Бритни Спиърс с най-близките на рождения си ден

Със скромно домашно парти в Лос Анджелис Бритни Спиърс отпразнува 42-ият си рожден ден.

Този път поп звездата беше заедно с майка си Лин Спиърс и брат си Брайън Спиърс. Мениджърът на Бритни Спиърс, Кейд Хъдсън, публикува снимкив Instagram, на които се вижда как тримата се прегръщат и забавляват. 68-годишната Лин е видяна да напуска мястото на партито в събота сутринта, след като изглежда е прекарала нощта там след събитието.

Появата на Лин на рождения ден на дъщеря ѝ идва, след като през май певицата сподели, че двете явно са потушили дългогодишната си вражда. По-рано носителката на Грами обвини майка си, че е изхвърлила много от личните й вещи. В мемоарите си ''Жената в мен'' Бритни пише, че е намерила своите дневници и кукли от детството си в кошчето, когато се е върнала у дома от център за психично здраве през 2019 г. Лин отхвърли обвиненията, като написа в Instagram, че никога не ги изхвърлила вещите на дъщеря си. Майката на три деца също предложи да й ги изпрати обратно от Кентуд, Луизиана, но Бритни отказа.

Поп певицата явно е оправила и отношенията с брат си Брайън. В публикация в Instagram наскоро тя отдаде почит на своя по-голям брат заедно с негова снимка, облечен в зелен работен костюм и каска. "Моят по-голям брат, който е като баща и мой най-добър приятел. Все пак не знам какво да кажа за това облекло", написа звездата.
 

Певицата прекарваше повече време с Браян след развода със съпруга си Сам Асгари. Бритни все още е отчуждена от баща си Джейми Спиърс и сестра си Джейми Лин Спиърс. Освен това тя не е виждала двамата си сина, Шон Престън и Джейдън Джеймс, повече от година. Оттогава те се преместиха на Хаваите с баща си Кевин Федърлайн.

Свързани новини

Бритни Спиърс загатна за нещо ново

06.02.2024

Бритни Спиърс: ''Много съжалявам"

02.02.2024

Бритни Спиърс не издава нов албум

05.01.2024

Кой ще спечели Бритни Спиърс?

15.11.2023

Скандални откровения от поп принцесата

19.10.2023