Дуа Липа заряза режисьора Ромен Гаврас

Само след 8 месеца връзка, певицата Дуа Липа се раздели с приятеля си - френския режисьор Ромен Гаврас.

Според различни източници причината за раздялата е желанието на певицата да се концентрира изцяло върху кариерата си. Според близки до нея: „Дуа и Ромен се разделиха след края на лятото. Тя е решила да се съсредоточи върху кариерата си и двамата прекратиха връзката, преди нещата да се влошат“. Вътрешният човек добавя още: „Ромен смята Дуа за работохолик, но тя не планира да забавя темпото за нищо или за никого.“

Светски хроникьори шеговито коментират, че Липа е станала фенка на набиращия скорост подход "Скруджинг". "Скруджинг" е похватът да се разделиш с гаджето си преди Коледа, за да не се налага да купуваш излишни коледни подаръци и идва от името на прочутия със стиснатостта си герой на Дикенс, Ебенизър Скрудж.

Преди тази новина Дуа и Ромен бяха видени за последен път заедно през септември, като двамата се наслаждаваха на вечеря в Лондон, заедно с по-малкия брат на изпълнителката.

28-годишната звезда с косоварски корени, за която се говори, че ще бъде един от хедлайнерите на фестивала Гластънбъри тази година, потвърди връзката си само няколко седмици преди да се появи на червения килим с 42-годишния Ромен на тазгодишния филмов фестивал в Кан през май.

Дуа и Ромен започват да се срещат през февруари 2023 г. През март те са снимани заедно след ревюто на Saint Laurent на Седмицата на модата в Париж, а през май присъстват на премиерата на филма "Кралят на улиците" на филмовия фестивал в Кан. Преди това певицата се е срещала с готвача Айзък Карю, с вокалиста на американската група "Лани" Пол Клайн и с брата на Бела и Джиджи Хадид Анвар. Ромен на свой ред преди това е имал връзка с Рита Ора.

Въпреки раздялата в личния си живот, талантливата певица се е фокусирала върху музиката си, като издаде своя последен сингъл Houdini само миналия месец, а той вече се превръща в истински хит.

Свързани новини

Сингълът е от албума Radical Optimism

16.04.2024

Вижте Дуа Липа от восък

19.03.2024

Нов убийствен сингъл от звездата

16.02.2024

Дуа Липа с песен за неуспешните срещи

31.01.2024

В името на любовта

23.11.2023