Преследвач на Шакира беше арестуван: "Тя е моя съпруга"

Полицията задържа предполагаем преследвач на Шакира пред дома ѝ. Името му е Даниел Валтие и твърди, че е съпруг на певицата. Той бе арестуван пред имението ѝ в Маями.

Арестът е извършен преди дни, а властите казаха, че Валтие е изпращал куп подаръци по пощата за звездата. Стана ясно също, че 56-годишният мъж от Ел Пасо, Тексас, е споделял в социалните си мрежи информация предимно за Шакира. В един от постовете заподозреният писал и за това как ще се ожени за певицата и ще стартира бизнес с нея. Споменал и имената на децата ѝ.

"Те ще бъдат осиновени, когато се оженя за Шакира. Ще притежаваме транспортна фирма, ще пеем песни, ще управляваме и ще притежаваме корпорация за производство на дрехи по целия свят".

Прекрачил границата, когато решил да се появи пред дома ѝ, където по-късно бил и арестуван. След като се явил в съдебната зала мъжът заявил, че не може да стои далеч от певицата, защото "Тя е моя съпруга". Това ядосало американския съд. Прокурорите първоначално поискали той да бъде задържан или пуснат под гаранция от 50 000 долара. Но след като съдията чул това той увеличава гаранцията му на 100 000 долара.

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира слага край на сълзите

16.02.2024

Откриха статуя на Шакира

02.01.2024

Нейната гледна точка

28.11.2023