Отличиха Ариана Гранде за притежателка на "най-съвършен нос"

Хирурзите Рачна Мурти и Джонатан Рос са определили кои са известните жени с най-съвършените носове. Материалът е публикуван на уебсайта на The Sun.

При анализа на външния вид на звездите лекарите са взели под внимание ширината на ноздрите, разстоянието от върха на носа до веждите, както и ширината и дължината на самия нос.

"Всички носове, които привлякоха вниманието ни са почти перфектни. Съотношението им е между 75 и 90 процента от божественото съотношение", заявяват те.

 Певицата Ариана Гранде заема първото място. Според експертите горепосочените критерии съответстват на златното сечение на 90 процента. На втора позиция се класира звездата на Дисни Зендая с резултат от 84 процента.

 "Зендая има почти перфектна дължина на носа, но ноздрите ѝ се оказаха малко по-широки", коментираха експертите.

Холивудската актриса Скарлет Йохансон и съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, се класираха на трето и четвърто място с резултат от 83%. След тях се нарежда носителката на наградата "Еми" Джоди Комър, чието съотношение на пропорциите на носа е оценено с 80 процента.

В класацията медиците поставиха певиците Тейлър Суифт, Дженифър Лопес, както и актрисите Мишел Кийгън и Приянка Чопра. Принцесата на Уелс Катрин е на последно място. Нейният резултат е 79%.

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024

Ариана Гранде вдъхновена от Мадона

12.01.2024